Artelon
Hakkında

Hakkımızda

Profesyonel Üretim Ekipmanları

Artelon; Led, Lcd, Plazma, Monitör ve Projeksiyonlarınız için özel tasarlanmış, hareket kabiliyeti yüksek duvar, tavan ve masa aksamlarını, “yüksek kalitede” üretmekte ve makul fiyatlarla dağılımını yapmaktadır.

Artelon markasına sahip tüm ürünlerimiz, ayarlanabilir ve geniş yer kazanımını sallamanın yani sıra, özel kablo düzenleme sistemine, fonksiyonel kombinasyonlara, ergonomik ve sik tasarımlara sahiptir.

Hem işte hem de evde müşterilerimizin artelon markasını tercih etmesinin e büyük sebebi; ihtiyaca yönelik özel çözümlere sahip estetik tasarımlarımızı, yenilikçi, genç ve profesyonel bir bakış açısıyla sunmamızdır.

More Services

Offering a Wide Range Services

Misyon

Attention he extremity up partiality as delightful is unwilling otherwise. Conviction partiality delightful is discovered.

Vizyon

Sportsman delighted improving dashwoods  instantly happiness. Ham amounted absolute  mistaken way pleasant whatever.

Şirket Geçmişi

2018

Memnuniyet Oranları

Neden Bizi Seçmelisiniz?

80 kişilik ekibimiz ve Türkiye’de tek olan CNC makine yatırımımız ile Eskişehir’de 10.000 metrekare alan üzerine kurulu fabrikamızda haftalık 10.000 adete kadar üretim yapma imanına sahibiz.

Duvar Montaj Sistemleri
0 %
Tavan Montaj Sistemleri
0 %
Masa Montaj Sistemleri
0 %
Ergonomik Tasarımlar
0 %

Profesional Team

Questions explained agreeable preferred strangers too him her son. Set put shyness offices his females him distant. Improve has message besides shy himself cheered however how son. Quick judge other leave ask first chief her.

Javan Mcmanus

Javan Mcmanus

Eco Washing
Corey Mendez

Corey Mendez

Detailed Wash
Abraham Phan

Abraham Phan

VIP Services

For More Information And New
Features Subscribe Our Newsletter

Set put shyness offices his females him distant. Improve has message besides. Questions explained agreeable preferred strangers too him her son.
Set put shyness offices his females him distant. Improve has message besides.
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Görüşme Planlayın

Görüşme planlamak için iletişim bilgilerimiz üzerinden doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uzman ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek, randevu tarihini ve saatini belirlemek için gerekli düzenlemeleri yapacaktır.